KliQ is de vormingspartner van çavaria met expertise in de domeinen seksuele diversiteit en genderdiversiteit. Je kan bij KliQ terecht voor vorming en trajectbegeleiding rond diversiteit met een focus op (trans)gender en seksuele oriëntatie.

KliQ werkt op een intersectionele manier. Dat wil zeggen dat ze diversiteit niet reduceren tot één aspect van iemands identiteit maar naar het totale plaatje kijken.

KliQ is actief in verschillende sectoren. Je kan er terecht voor algemene basisvormingen over seksuele diversiteit en genderdiversiteit en sectorspecifieke trainingen. KliQ is werkt ondermeer rond de thema's welzijn, werkvloer, Lokaal beleid, ouderenzorg, asiel, discriminatie, sport... 

De professioneel opgeleide KliQ-trainers staan voor je klaar. Elke vorming is maatwerk en wordt op de specifieke noden van de aanvrager afgestemd.

Academy. Digitale trainingen via www.kliqacademy.be

KliQ Academy

KliQ Academy is het nieuwe e-learningplatform van KliQ waar bedrijven online training kunnen volgen rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit

Bedrijven konden al bij KliQ Works terecht voor een inclusiescan, training en op maat begeleiding. Een volledige dag reserveren voor training is echter niet altijd en voor iedereen mogelijk. Daarom biedt KliQ Works nu ook training aan via KliQ Academy, een nieuw e-learningplatform.

“We richten ons voornamelijk op HR-personeel, diversiteits- en inclusieprofessionals, management en LGBT+ personeelsleden”, legt woordvoerder Jeroen Borghs uit. “KliQ Academy biedt de gebruiker meer flexibiliteit. Je doorloopt de verschillende modules op je eigen tempo en wanneer het past in je agenda. Na afloop ontvang je een certificaat.”

Win-win

KliQ Works begeleidt bedrijven om tot een inclusieve werkomgeving te komen waarin iedereen zijn talenten maximaal kan ontplooien. Dat maakt het makkelijker voor werkgevers om talent aan te trekken en werknemers worden er gelukkiger en creatiever van. Een win-win dus.

Momenteel biedt KliQ Works modules aan over personeelsbeleid en een inclusieve werkvloer, het oprichten van een LGBT+ bedrijfsnetwerk, en algemene introducties tot de thema’s holebi en transgender. Dat aanbod breidt nog uit.

Word lid van KliQ Works!

Bedrijven die lid worden van KliQ Works krijgen een op maat gemaakt programma gebaseerd op de resultaten van hun inclusiescan. KliQ Works doet aanbevelingen ter verbetering van het diversiteits- en inclusiebeleid in verschillende domeinen van je bedrijf. Leden krijgen gratis toegang tot KliQ Academy en ontvangen korting bij het boeken van trainingen. Meer info op www.kliqworks.be.