Steun ons

Word lid

Word lid

Wil jij vermijden dat de wetgeving teruggeschroefd wordt en holebi's en transgenders hun verworven rechten verliezen? Çavaria komt op voor de aanvaarding, de rechten en het welzijn van holebi's en transgenders. Samen staan we sterk. Sluit je bij ons aan en ijver mee voor onze belangen!

Word nu lid

Word supporter van Lumi

Word meter of peter van de Holebifoon

Word net als Roos Van Acker supporter van Lumi en steun de werking met een vast bedrag, elke maand. Met het vaste inkomen kunnen we onze werking blijven garanderen.

Word supporter

Legaat via testament

Legaat via testament

Je denkt liever niet aan de dag waarop je er niet meer bent. Toch is het zinvol dat wel te doen. Steun ons, ook na je dood. 

Meer info

Geef een gift

Geef een gift

Stort je bijdrage. Hoe groot of klein die ook is, elke bijdrage is welkom. Op onze beurt geven wij je een cadeau: giften vanaf 40 euro op jaarbasis zijn fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kan een deel van je bijdrage worden gerecupereerd in de vorm van een belastingsbesparing.

Geef een gift

Verjaardag, huwelijk, jubileum?

Verjaardag, huwelijk, jubileum?

Organiseer je binnenkort een feest – een verjaardag, een bruiloft, een jubileum, …- en draag je de werking van çavaria een warm hart toe? Als cadeau kan je een bijdrage vragen voor çavaria!

Feest met çavaria

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Veel en verscheiden, zo kan je de groep vrijwilligers van çavaria omschrijven. Niet alleen werkt çavaria rond heel wat verschillende thema's, met meer dan 130 aangesloten verenigingen is er altijd wel ergens een plaats vrij voor een vrijwilliger.

Word vrijwilliger