Ontwikkel jezelf

Veel en verscheiden, zo kan je de groep vrijwilligers van çavaria omschrijven. Niet alleen werkt çavaria rond heel wat verschillende thema's, met meer dan 135 aangesloten verenigingen, verdeeld over het land en met de regenbooghuizen als uitvalsbasis, is iedereen die engagement wil opnemen, van harte welkom. Je kan er je eigen talenten inzetten of ontwikkelen. 

Deel van een geheel

Je leert niet alleen de collega's uit je werkgroep of vereniging kennen, we organiseren ook verwendagen voor vrijwilligers waar je mensen uit een andere deelwerking kan leren kennen.

Je wordt beloond

Als het over vrijwilligersbeleid gaat, proberen wij het boekje te volgen. Je krijgt een aantal voordelen (abonnement çavaria magazine, vorming...), onkostenvergoeding en ondersteuning.

Eeuwige dank van de LGBTI+ community

Uiteraard is het hoger doel het belangrijkste van allemaal. In de missie van çavaria staat: we zetten ons in voor het welzijn, gelijke rechten en gelijke kansen van holebi's, transgender- en interseksepersonen. De politiek, het middenveld, het onderwijs zijn voorbeelden van domeinen waar we verandering willen.

Het is ons in het verleden al gelukt. Heroïsche verhalen als 'ik was erbij toen het homohuwelijk werd goedgekeurd' hoor je vaak. Maar laat die nostalgie je niet afschrikken. Er is nog veel te doen en er zijn nog veel verhalen te rapen.

Vrijwilligersgids
Onkostennota's

Geïnteresseerd?

Bekijk dan even onze vrijwilligersvacatures. Vind je hiertussen niet echt je ding maar wil je toch graag bijdragen? Meld je dan aan via onderstaand formulier, of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator.