Çavaria organiseert elk jaar een çavaria salon in verschillende provincies. Het çavaria salon is een event voor donateurs, vrijwilligers en sympathisanten van çavaria en Lumi.

Datum Plaats Locatie
Donderdag 15 oktober 2020 (geannuleerd) Hasselt Regenbooghuis - 19u
Maandag 26 oktober 2020 (geannuleerd) Gent Casa Rosa - 19u
Woensdag 28 oktober 2020 Online 13u tot 15u
Woensdag 28 oktober 2020 Online 18u tot 20u


Toekomst

Wat hebben we al verwezenlijkt en wat zijn de uitdagingen voor çavaria in de toekomst? Je verneemt er alles over van coördinator Yves Aerts.

Jouw mening telt!

Zit je met vragen of wil je graag je mening kwijt. Laat van je horen! Je kan bovendien ook kennis maken met andere donateurs en vrijwilligers. 

Goed geven

Op welke manieren kan je çavaria en Lumi steunen en welke fiscaalvriendelijke mogelijkheden zijn er? We geven je graag meer uitleg.

Bedankt!

Çavaria en Lumi kunnen niet zonder de steun van de vele donateurs en vrijwilligers! We bedanken jullie dan ook graag met een hapje en drankje op de salons in Gent en Hasselt.

 

 

De salons in Gent en Hasselt zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard houden we daarbij rekening met de opgelegde veiligheidsvoorschriften zodat de salons veilig kunnen plaatsvinden. De online salons kan je eenvoudig meevolgen via de webcamera op je computer.

Vragen? Contacteer Olivier Deschodt via [email protected] of via 09 223 69 29.