Çavaria organiseert elk jaar een çavaria salon in verschillende provincies. Het çavaria salon is een event voor donateurs, vrijwilligers en sympathisanten van çavaria en Lumi.

Datum Plaats Locatie
Maandag 8 november Gent Casa Rosa - 19u (VOLZET)
Woensdag 10 november Hasselt Regenbooghuis - 19u
Maandag 15 november Antwerpen Het Roze Huis - 19u (VOLZET)
Woensdag 17 november Leuven Regenbooghuis Unique - 19u

 

Toekomst

Wat hebben we al verwezenlijkt en wat zijn de uitdagingen voor çavaria in de toekomst? Je verneemt er alles over van coördinator Yves Aerts.

Jouw mening telt!

Zit je met vragen of wil je graag je mening kwijt. Laat van je horen! Je kan bovendien ook kennis maken met andere donateurs en vrijwilligers. 

Goed geven

Op welke manieren kan je çavaria en Lumi steunen en welke fiscaalvriendelijke mogelijkheden zijn er? We geven je graag meer uitleg.

Bedankt!

Çavaria en Lumi kunnen niet zonder de steun van de vele donateurs en vrijwilligers! We bedanken jullie dan ook graag met een hapje en drankje op de salons.

 

Coronamaatregelen

We respecteren de geldende coronamaatregelen tijdens onze evenementen. Daarom vragen we je een mondmasker te dragen.

 

Vragen over de salons? Contacteer Olivier Deschodt via [email protected] of via 0484 960 921.

Gratis toegang tot expo

Gratis toegang tot expo

Deelnemers aan het çavaria salon krijgen gratis toegang tot de expo 'De straat op', over optochten en hun organisatoren, deelnemers en toeschouwers. Vanaf 30 oktober te bezichtigen in het Huis van Alijn in Gent.
Gids Goed Geregeld, Goed Gegeven

Ontvang de gratis gids

Op het çavaria salon ontvang je ook de nieuwste uitgave van de gids 'Goed Geregeld, Goed Gegeven' die je wegwijs maakt in de wetgeving rond legateren en schenken aan een goed doel.
Testament

Persoonlijk advies

Wil je graag meer info? Je kan via het onderstaande formulier aangeven of je advies wenst van een juridisch-fiscaal expert bij jouw persoonlijke situatie. Uiteraard is dit volledig gratis en vrijblijvend.