Wil jij je bijdrage leveren aan de strijd voor gelijke rechten? Wil jij je inzetten voor het welzijn van homo's, lesbiennes, bi's, transgenders, non-binaire, genderfluïde en intersekse personen? Super!

Er zijn verschillende manieren waarom je ons kan steunen. Door een maandelijkse bijdrage te storten, door vrijwilligerswerk te doen, door çavaria op te nemen in je testament... Hieronder vind je een overzicht.

We willen je nu alvast bedanken voor je steun. Dankzij de duizenden vrijwilligers en supporters die ons ondersteunen kunnen wij ons werk blijven doen.

JOUW STEUN HELPT!

Uit een onderzoek van professor Verhaeghe (VUB) in opdracht van Stad Gent, blijkt dat holebi’s die via e-mail contact opnemen met een makelaar om een huis te huren, niet gediscrimineerd worden. Çavaria is tevreden met dit resultaat. We vragen ons wel af hoe het zit in de volgende fase, wanneer er
Op 6 augustus werden Mauro en Thomas verbaal en fysiek aangevallen in Gent. De rechter oordeelt dat een homofoob motief niet afdoende bewezen is. Çavaria en Casa Rosa zijn verontwaardigd en vragen zich af wat dan wél kwalificeert als homofobie.