T-Day 2024

Banner T-Day 2024

T-Day 2024 | zaterdag 30 maart 2024 | UHasselt Campus Oude Gevangenis, Hasselt

De inschrijvingen zijn intussen gesloten. Je kan enkel deelnemen aan T-Day als je ingeschreven bent, we kunnen niemand extra toelaten. Mensen die niet zijn ingeschreven kunnen we op de dag zelf niet binnenlaten. Bedankt voor jullie begrip! Tot de volgende editie.

Ben jij klaar voor T-Day? 

Voor onze elfde editie trekken we naar Hasselt! T-Day is de jaarlijkse trefdag voor genderdiverse personen en hun omgeving. We nemen je mee voor een hele dag in het teken van genderdiversiteit en -expressie. Er staan een heleboel fijne workshopgevers en standhouders klaar om jou een leerrijke en verbindende dag te schenken. Je ontdekt het volledige programma hieronder. Het belooft een toffe dag te worden! Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 maart.

T-Day 2024 is een samenwerking tussen de werkgroep T-Day van çavaria, Transgender Infopunt, Wel Jong, Out For The Win, Regenbooghuis Limburg, PinX LGBTI+ filmfestival, ...

Dit is een gratis evenement. 

 

Is deze pagina voor jou niet goed leesbaar? Schakel dan je beeld naar hoger contrast. Je vindt die knop bovenaan deze pagina aan de rechterkant. Het staat aangeduid met het symbool van een zon en een maan.

Programma        
09.30 u - 10.30 uOntvangst
10.30 u - 11.00 uAlgemene inleiding
11.00 u - 12.30 uWorkshopblok 1
12.30 u - 14.00 uLunchpauze*
14.00 u - 15.30 uWorkshopblok 2
15.30 u - 16.00 uPauze
16.00 u - 17.30 uSlotactiviteiten
17.30 u - 19.00 uAfsluiten in Regenbooghuis Limburg

 

Lunchpauze*

Tijdens de lunchpauze kan je van 13.15 u tot 13.45 u een initiatie Tai Chi volgen. De initiatie zal gegeven worden door Simon (die/hij). Voor dit onderdeel hoef je niet in te schrijven.

Een moment van rust nodig midden in een drukke dag? Tai Chi en Qi Gong kunnen daarvoor zorgen door middel van bewegingen die focussen op ademhaling, evenwicht en coördinatie, met andere woorden 'rust door beweging'.
We zoeken samen een kalm plekje op - indien mogelijk buiten- waar je kennis zal maken met een aantal basiswegingen en -oefeningen uit tai chi en qi gong.
Ieder beweegt volgens hun eigen mogelijkheden, waardoor deze oefeningen voor iedereen toegankelijk zijn. Denk je met een fysieke drempel te kampen, spreek Simon op voorhand even aan en we passen aan waar nodig.

Workshopblok 1 (11.00 u - 12.30 u)

 • Fonds Suzan Daniel: het naoorlogse leven van genderdiverse personen, door Fonds Suzan Daniel vzw
 • Workshop voor ouders van gendervariante kinderen (jong en volwassen), door de ouderwerking van het Transgender Infopunt (TIP) en CAW
 • Trans op de werkvloer, door Ilona Ananya (zij/haar)
 • Yoga, door Out For The Win
 • Wachtlijst? Geen verloren tijd! door Simon (die/hij), Katrien (zij/haar) en Ann (zij/haar) (werkgroep T-Day en ZOL Genk)
 • Trans en kinderwens, door Cassandra Berwouts (zij/haar, die/hun) (De Maakbare Mens)
 • Identity in transition: how to find yourself when your whole world is changing, by Samantha Adaneth (she/them/he) 
  • This workshop will be hosted in English. In the afternoon the same workshop will be repeated in Dutch

Workshopblok 2 (14.00 u - 15.30 u)

 • Transgender representatie in videogames, door Kaidan Geurts (hij/zijn) (KLIQ)
 • Workshop voor (ex-)partners van trans en non-binaire personen en personen die aan travestie/crossdressing doen, door het Trans*Partner Project van het Transgender Infopunt (TIP) en CAW
 • Trans en seks/intimiteit, door Ilona Ananya (zij/haar) 
 • Introductie zelfverdediging, door Out For The Win
 • Genderexpressiebeurs en voorbereiding modeshow, door Lisa (zij/haar) (LisasStore) en Maxine (zij/haar).
 • Ronde tafel over non-binariteit, met Jan Wallyn (die/hun) (auteur 'Een Doodgewone Dag - door de ogen van een non-binaire laatbloeier) 
 • Identiteit in transitie: hoe jezelf vinden als je hele wereld verandert, door Samantha Adaneth (zij/die/hij)
  • Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands. In de voormiddag wordt dezelfde workshop herhaald in het Engels.

Slotactiviteiten (16.00 u - 17.30 u)

 • Modeshow! (16.00 u - 16.30 u)
 • Solidariteit in (De)transitie: Een Q&A met Lucy Kartikasari (@luckartikasari op TikTok) (16.00 u - 17.00 u)
 • Vrij Podium (16.30 u - 17.30 u)

Workshopblok 1 (11.00 u - 12.30 u)

  Fonds Suzan Daniel: het naoorlogse leven van genderdiverse personen

  door Fonds Suzan Daniel vzw

  Trans personen zijn niet 20 jaar geleden plots uit de lucht komen vallen. Nee, er is een hele geschiedenis, waarin heel wat is geëvolueerd. Als belangrijkste schatkamer voor het naoorlogse holebi en trans* leven in ons land probeert het Fonds Suzan Daniel zoveel mogelijk van onze verhalen te verzamelen en te koesteren, zodat die, vanzelfsprekend met aandacht voor de privacybescherming, kunnen blijven getuigen.
  Door middel van een rijk geïllustreerde presentatie leggen we zo concreet mogelijk uit hoe het Fonds Suzan Daniel werkt en wat u in onze collectie kan vinden over het verleden en heden van genderdiverse personen en hun omgeving.

  Soort workshop: lezing

  Aanbevolen voor: iedereen

  Inhoudswaarschuwing: er kunnen verouderde termen gebruikt worden door de historische kadering; er kan gesproken worden over medische ingrepen. 

  Toegankelijkheid: Personen met een zintuigelijke handicap aan het zicht of gehoor, of personen met een verstandelijke handicap kunnen mogelijk hinder ervaring tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

  door de ouderwerking van het Transgender Infopunt (TIP) en CAW

  Je kan als ouder met heel wat vragen zitten als je kind gendervariant gedrag vertoont of als je kind aangeeft dat het zich eigenlijk een jongen/meisje/non-binair voelt. Als ouder ben je in de eerste plaats op zoek naar informatie en hulp voor je kind. Vergeet echter jezelf niet. Ook jij kan nood hebben aan/deugd hebben van een gesprek. In deze workshop krijg je de kans om je gevoelens en ervaringen als ouder te delen met andere ouders in een veilige context. Je bent ook welkom als je enkel wil luisteren.

  Soort workshop: Groepsgesprek

  Aanbevolen voor: ouders van gendervariante kinderen

  Inhoudswaarschuwing: geen

  Toegankelijkheid: genderdiverse kinderen hebben geen baad bij deze workshop. Het is gericht naar ouders. 

  door Ilona Ananya (zij/haar)

  Ik neem je mee in mijn eigen traject van mijn werk, ik rijk je tips en tricks aan om je transitie op je werk zo goed mogelijk te doorlopen en ik ga graag met je in gesprek omdat ieders transitie uniek is. 

  Soort workshop: groepsgesprek; lezing; debat

  Aanbevolen voor: iedereen

  Inhoudswaarschuwing: geen

  Toegankelijkheid: iedereen kan deelnemen

  door Out For The Win

  Met mij kan je kennis maken met een aantal basissequenties van yoga. De worskhop is voor iedereen ongeacht je fitnessniveau, flexibiliteit, of voorgaande ervaring, ze is vooral bedoeld als instap tot de sport.

  Deze activiteit gaat door in het hoofdgebouw van T-Day 2024. Er zijn omkleedruimtes beschikbaar. 

   

  Soort workshop: lichaamsbeweging

  Aanbevolen voor: iedereen

  Inhoudswaarschuwing: er zijn geen inhoudswaarschuwingen voor deze workshop

  Toegankelijkheid: personen die rolstoelgebonden zijn en personen met een zintuigelijke handicap kunnen mogelijk hinder ervaren tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

   Wachtlijst? Geen verloren tijd!

   door Simon (die/hij), Katrien (zij/haar) en Ann (zij/haar) (werkgroep T-Day en ZOL Genk)

   In een gendertraject zijn er verschillende individuele aspecten (psychologische transitie, sociale transitie en eventuele medische transitie) waarin ieder hun eigen wensen heeft. Het is jouw keuze of je in dit traject begeleid wenst te worden door een genderteam of je eigen pad uitstippelt. De wachtlijsten in de genderzorg worden alsmaar langer, dit is erg zwaar en frustrerend voor personen die wachten op genderzorg. Daarom ontwikkelde Katrien Eerdekens (Logopediste en coördinator genderteam ZOL) een plan om de wachtlijst zo positief en zinvol mogelijk in de vullen, deze worden dagelijks toegepast door de personen die op de wachtlijst van het Genderteam ZOL staan. Via deze workshop wil Katrien Eerdekens samen met Simon Baeckelmans (ervaringsdeskundige) je wegwijs maken en tips geven om je eigen gendertraject (indien je dit wenst) zo efficiënt mogelijk aan te pakken, Simon geeft concrete voorbeelden hoe hij dit zelf heeft aangepakt in zijn individuele traject (met en zonder genderteam). Met seksuologe Ann Eben bekijken we hoe je je psychisch voorbereidt voor de start van de medische transitie. 

   Soort workshop: Groepsgesprek

   Aanbevolen voor: iedereen

   Inhoudswaarschuwing: er zijn geen inhoudswaarschuwingen voor deze workshop

   Toegankelijkheid: iedereen kan deelnemen

   door Cassandra Berwouts (zij/haar, die/hun) (De Maakbare Mens)

   Budget, tijd, klimaat, de biologische klok… Er zijn vandaag veel redenen om te twijfelen of je al dan niet kinderen wil krijgen, dit geldt dubbel voor trans personen (al dan niet met een medische transitie) waar kinderen krijgen vaak een extra drempel heeft. In deze workshop gaan we in op de opties die trans personen hebben om kinderen te krijgen, de maatschappelijke perceptie van transgender ouders en gaan we samen in gesprek over waarom wel of niet kinderen krijgen en wat familie precies voor ons betekent.

   Soort workshop: lezing; groepsgesprek

   Aanbevolen voor: genderdiverse personen

   Inhoudswaarschuwing: We gaan in op de geschiedenis en perceptie van transgender ouders. We gaan daarom in op wat transfobie. Onder andere via de verplichte sterilisatie die trans personen tot heel recent geleden moesten ondergaan.

   Toegankelijkheid: Personen met een zintuigelijke handicap aan het zicht of gehoor, of personen met een verstandelijke handicap kunnen mogelijk hinder ervaring tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

   by Samantha Adaneth (she/them/he) 

   This workshop will be hosted in English. In the afternoon the same workshop will be repeated in Dutch.

   To transition is to become our true self. But who is that? What is hiding beyond all the masks and stories we tell others and ourselves? Who are we really? In this workshop we explore that question and the outside pressures that push us this way and that and look at tools we can use to find out what it means to be us.

   Type of workshop: lecture; group discussion 

   Recommended for: genderdiverse people; everybody who's trying to find themselves

   Content warning: we will be discussing things like a pressure from society to change and a possible denial of your identity

   Accessibility: people with sensory disabilities might experience some inconveniences following this workshop. Do you want to follow this workshop? You can! You can inform us through the subscription form below and we will contact you.

    

   Workshopblok 2 (14.00 u - 15.30 u)

    Transgender representatie in videogames

    door Kaidan Geurts (hij/zijn) (KLIQ)

    Tijdens deze workshop zul je meer (bij)leren over transgender representatie in videogames.
    Hoe ziet trans representatie uit in videogames? Zijn er zelfs trans personages in de game wereld? Hoe zit het met trans en non-binaire game developers? 

    Soort workshop: Lezing, Q&A

    Aanbevolen voor: iedereen, mensen die geïnteresseerd zijn in videogames

    Inhoudswaarschuwing: De volgende onderwerpen worden aangehaald en besproken: transfobie op de werkplaats, transfobe en stereotyperende weergaves van trans personages in games, seksisme en objectivering van personages in games, seks & seks werk in games

    Toegankelijkheid: Personen met een zintuigelijke handicap aan het zicht of gehoor, of personen met een verstandelijke handicap kunnen mogelijk hinder ervaring tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

     

    Workshop voor (ex-)partners van trans en non-binaire personen en personen die aan travestie/crossdressing doen, door het Trans*Partner Project van het Transgender Infopunt (TIP) en CAW

    Partners en ex-partners hebben nood aan ondersteuning: een veilige plek waar zij terecht kunnen met hun verhaal, vanuit hun perspectief als partner of ex-partner. Deze workshop biedt antwoord op deze nood. Je krijgt er de kans jouw ervaring/verhaal te delen met andere partners of ex-partners die zich in een gelijkaardige situatie bevinden. Je bent ook welkom als je enkel wil luisteren.

    Soort workshop: groepsgesprek

    Aanbevolen voor: voor partners of ex-partners

    Inhoudswaarschuwing: geen

    Toegankelijkheid: deze workshop is uitgewerkt om een veilige plek te maken voor (ex-)partners van genderdiverse personen of personen die aan travestie/crossdressing doen. 

    door Ilona Ananya (zij/haar) 

    Gender en seksualiteit zijn meestal bekend bij aanvang van een relatie. Maar wat nou als één van die mensen in transitie gaat, wat is de invloed op je seksleven, wat houdt seks eigenlijk voor jou in, hoe belangrijk is seks voor jou en in hoeverre speelt gender/seksualiteit hierin een rol. Ook komt daten als trans persoon aan bod in relatie tot seks/intimiteit. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek. 

    Soort workshop: Groepsgesprek; lezing; debat

    Aanbevolen voor: iedereen

    Inhoudswaarschuwing: aanhalen van seks

    Toegankelijkheid: iedereen kan deelnemen

    door Out For The Win

    EN
    Always wanted to know how to defend yourself? Feel empowered and confident? That is exactely what this introductory class of self defense is all about. Learn the basic movements and feel ready to conquer!

    This workshop will take place in a dedicated gymnasium. There is a group changing room and shower available. There will also be separate changing rooms in the main building where T-Day continues.

    NL
    Altijd al willen weten hoe je jezelf kunt verdedigen? Jezelf sterker en zelfverzekerder voelen? Dat is precies waar deze introductieles zelfverdediging over gaat. Leer de basisbewegingen en voel je klaar om te veroveren!

    Deze workshop gaat door in een speciale sportzaal. Er is een groepskleedkamer en -douche aanwezig. In het hoofdgebouw waar T-Day doorgaat zullen er ook aparte omkleedruimtes zijn.

    Deze workshop wordt in het Engels gegeven, maar zal waar nodig vertaalt worden naar het Nederlands.

     

    Soort workshop: actieve workshop, lichaamsbeweging

    Aanbevolen voor: trans en non-binaire personen, jongeren

    Inhoudswaarschuwing: er zijn geen inhoudswaarschuwingen voor deze workshop

    Toegankelijkheid: personen in een rolstoel, mensen met een zintuigelijke handicap, mensen met een motorische handicap kunnen mogelijk hinder ervaren tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

     Genderexpressiebeurs en voorbereiding modeshow

     Door Lisa (zij/haar) (LisasStore) en Maxine (zij/haar)

     Deze workshop zal plaats vinden op de standenmarkt. Lisa (zij/haar) geeft een demonstratie make-up over hoe jouw genderexpressie te accentueren. Maxine (zij/haar) geeft stijladvies. 

     Deze workshop is ook de voorbereiding voor de modeshow die om 16 u plaats zal vinden. Wil je liever een andere workshop volgen en toch meelopen tijdens de modeshow? Dat kan! Meer info vindt je hieronder bij de informatie rond de modeshow.

     door Jan Wallyn (die/hun) (auteur van 'Een Doodgewone Dag - door de ogen van een non-binaire laatbloeier')

     Tijdens dit ronde tafel gesprek vertrek van je, samen met auteur Jan Wallyn, vanuit een paar literaire fragmenten uit 'Een Doodgewone Dag' om samen met andere non-binaire mensen ervaringen uit te wisselen. De bedoeling is om in een veilige(re) context te verbinden met andere mensen die je ervaringen herkennen. Samen leren van elkaar en elkaar sterken in het zichzelf zijn. Na de ronde tafel kan je het boek ook kopen en laten signeren door de auteur.

     Soort workshop: lezing; groepsgesprek

     Aanbevolen voor: genderdiverse personen; trans personen; non-binaire personen

     Inhoudswaarschuwing: Er kunnen ervaringen met trans- en queerfobie benoemd worden.

     Toegankelijkheid: iedereen kan deelnemen

     door Samantha Adaneth (zij/die/hij) 

     Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands. In de voormiddag wordt dezelfde workshop herhaald in het Engels.

      

     Transitioneren is onze echte zelf worden. Maar wie is dat? Wat schuilt er achter alle maskers en verhalen die we onszelf en anderen vertellen? Wie zijn we echt? In deze workshop onderzoeken we die vraag en de druk van buitenaf die ons in verschillende richtingen duwt en bekijken we manieren om te ontdekken wat het betekend om onszelf te zijn.

     Soort workshop: lezing; groepsgesprek

     Aanbevolen voor: genderdiverse personen; iedereen die zichzelf probeert te vinden

     Inhoudswaarschuwing: Er worden zaken aangehaald zoals de druk van buiten om te veranderen en de mogelijke ontkenning van je identiteit

     Toegankelijkheid: Personen met een zintuigelijke handicap aan het zicht of gehoor kunnen mogelijk hinder ervaring tijdens deze workshop. Wil je toch graag deelnemen? Dat kan zeker! Duid het aan op het inschrijvingsformulier en we nemen verder contact met jou op.

     Slotactiviteiten (16.00 u - 17.30 u)

      Modeshow!

      van 16.00 u tot 16.30 u in de hal van de standenmarkt

      Tijd voor een schitterende modeshow waar ook jij als model aan mee kan doen! De modeshow komt tot stand in samenwerking met de verschillende standhouders.

      • De voorbereidingen voor de modeshow vinden plaats tijdens het tweede workshopblok onder de workshop: Genderexpressiebeurs en voorbereiding modeshow
      • Wil je graag meelopen maar tijdens de tweede workshopblok een andere workshop volgen? Dat kan. Meld je meteen na de workshop aan bij Maxine die de kledingruil organiseert op de standenmarkt.
      • In het inschrijvingsformulier kan je aangeven of je mee wilt lopen als model tijdens de modeshow.

      Van 16.00 u tot 17.00 u

      Lucy Kartikasari is een detrans vrouw en activiste die haar ervaringen deelt op TikTok (@luckartikasari), met als doel bewustwording te creëren over detransitie en transrechten. Met haar bescheiden maar groeiende platform biedt ze educatie en interactie, waarbij ze stellig staat voor transrechten en een ruimte creëert voor het delen van informatie en het beantwoorden van vragen van haar volgers.


      In deze Q&A-sessie zal Lucy haar detransitie-ervaringen delen en vragen van deelnemers beantwoorden, met als doel meer begrip en respect te bevorderen voor de diverse ervaringen in genderidentiteit.
      De sessie belooft een open en informatieve dialoog te worden over solidariteit en (de)transitie.

       

      Van 16.30 u tot 17.30 u

      • Doe mee aan het vrij podium! Alle acts zijn welkom: muziek, spoken word, drag, toneel, een lezing, ... . 
      • De act is maximum 5 minuten lang
      • Het podium zal zo zijn dat het publiek in een cirkel rond jou staat. Je richt je best 360° bij de uitwerking van je act.
      • In het inschrijvingsformulier kan je aangeven of je mee wil doen aan het Vrij Podium. We nemen daarna contact op om verder af te stemmen.

      Toegankelijkheid | Bereikbaarheid | Doorlopend programma

      • Wil je graag een buddy die je wegwijs maakt tijdens T-Day, of ben je zelf graag buddy?
       • Als Buddy ondersteun je een nieuwkomer doorheen de eerste T-Day ervaring. Ga samen eens langs de standenmarkt of klets gezellig bij tijdens de lunch. Interesse? Vink de optie aan op het inschrijvingsformulier! Dit jaar werken we hiervoor samen met de T-Buddy's van Het Roze Huis Antwerpen. Interesse? 
      • T-Day is helemaal gratis, inclusief dranken en de lunch.
       • We voorzien een gratis broodjeslunch voor alle deelnemers. Alle opties zijn vegetarisch of vegan. Op het inschrijvingsformulier kan je eventuele intoleranties of allergieën doorgeven.
      • T-Day is een safe(r) space event.
       • Er zal een safe(r) space-team zijn waar je terecht kan met vragen of ter ondersteuning. 
      • Alle ruimtes zijn volledig rolstoeltoegankelijk.
      • Er worden prikkelarme ruimtes voorzien om even terug te trekken.
      • Er zullen meerdere omkleedruimtes zijn die de hele dag beschikbaar zullen zijn. 
      • Heb je nood aan specifieke ondersteuning? Duid de optie aan op het inschrijvingsformulier.

       

      Le Néerlandais est la langue principale au T-day. Si ça te dérange, fait nous signe sur [email protected].

      Dutch is the main language at T-Day. Is this a problem for you? Contact us at [email protected].

      • Standenmarkt
      • Laat je tatoeëren bij Bimbeau tattoos!
       • Zin in een prachtige fineline queer tattoo? Die kan je dit jaar op T-Day laten plaatsen bij Bimbeau tattoos! Door hun art streeft Bimbeau tattoos om barriëres en trauma een plek te geven en te helpen verwerken. 
       • Je kan kiezen uit een selectie flash-tattoos die gepresenteerd zullen worden in de standenmarkt.
       • De plaatsen om een tattoo te laten zetten zijn beperkt. Er zal een inschrijvingslijst aanwezig zijn op de standenmarkt om jouw plekje te garanderen!
       • Een tattoo kost rond de 70 à 100 euro en kan cash of via Payconiq betaald worden.
       • Benieuwd? Bekijk Beau hun werk via Instagram, Facebook of TikTok
      • Rainbow Geeks vind je ook terug op de standenmarkt met een extra-special stand! Ze zijn een community op de grens tussen geekdom en queerdom. Ga even langs voor een fijn spel of laat je foto nemen in hun photobooth!
      • Kortfilms in samenwerking met PinX LGBTI+ filmfestival van Sphinx Cinema. Doorheen de hele dag kan je genieten van drie kortfilms!
      • T-Jong kennismakings- en chill ruimte. T-jong is een jongerenvereniging voor trans, non-binaire en genderzoekende jongeren tussen 8 en 30 jaar. Ze organiseren maandelijks een activiteit.
       In hun rustige ruimte kun je kennismaken met leiding en andere leden en even schuilen van de drukte terwijl je een spelletje speelt met anderen of creatief bezig bent. T-jong is onderdeel van Wel Jong. Enkel voor personen onder de 30 jaar. 
      Clothing swap

      T-Day Kleding Swap met Maxine

      Het is tijd om onze kledingkasten op te ruimen en een verschil te maken in het leven van anderen! We willen jullie graag uitnodigen om kleding te doneren voor onze kledingstand op het aankomende T-Day evenement. Dit is een geweldige kans om kleding die niet meer past of die je niet meer draagt een nieuw leven te geven.

      Op de kledingstand kunnen mensen zich volledig laten restylen en een nieuwe look ontdekken. Jouw donaties kunnen een verschil maken voor mensen die misschien niet de middelen hebben om nieuwe kleding te kopen, maar die wel een boost van zelfvertrouwen verdienen. We zijn opzoek naar allerlei soorten kleding, accessoires, … . Alles dient wel nog in goede staat en schoon te zijn.

      Dus, kijk eens goed rond in je kledingkast en verzamel die items die je niet meer draagt maar die nog in goede staat zijn. Breng ze naar onze inzamellocatie tijdens T-day of stuur een berichtje naar Maxine Thuy ([email protected]) om op voorhand al af te spreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen er op zijn best uitziet en zich goed voelt tijdens het T-Day evenement.

      Bedankt voor jullie vrijgevigheid en steun. Laten we samen een positieve impact hebben op de levens van anderen!

      De inschrijvingen zijn intussen gesloten. Je kan enkel deelnemen aan T-Day als je ingeschreven bent, we kunnen niemand extra toelaten. Bedankt voor jullie begrip! Tot de volgende editie!

      Heb je een vraag? Neem contact op met [email protected].