Digitale standenmarkt T-Day

Welkom op de digitale standenmarkt van T-Day!

Laat je inspireren van alle fijne partners waar T-Day jaarlijks mee samenwerkt.

Ook heel wat verenigingen zakken af naar T-Day om hun werking in de kijker te zetten. Zo waren Keerpunt, de Rainbow Ambassadors, Ertussenin, Het Roze Huis, Casa Rosa, Rainbow Cops, Aut & Out ... er al vaak bij. Ben je op zoek naar een vereniging voor trans of non-binaire personen? Kijk dan even op de verenigingspagina van çavaria.

 

Kan je de tekst niet lezen? Schakel dan over naar lichte modus in jouw telefooninstellingen, of rechtsboven deze pagina op je computer door te klikken op het symbool van de zon en de maan.

logo

Transgenderinfopunt

Het TIP – dé plek voor al je vragen over het transgenderthema.
Gratis en anoniem: 0800 96 316 of [email protected]
Meer info en online afspraken vind je hier.

Wil je graag al even kennis maken met het team en wat ze voor jou kunnen betekenen? Een video vind je hier.

logo

GenderGender

GenderGender ondersteunt gender diverse personen met coaching, workshops en allerhande kledij en accessoires. Aan organisaties bieden ze workshops en lezingen aan.

Meer info vind je hier.

GenderGender en hun producten vind je terug op deze plaatsen:

Molenkouter 27, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Verkooppunt Re-Love: Dr.-Van de Perrestraat 109, 2440 Geel

 

In dit filmpje geeft GenderGender al een stukje van het aanbod prijs.

 

logo

T-Jong

T-jong is een jeugdbeweging voor transjongeren van 10 tot en met 30 jaar. We zijn aangesloten bij Wel Jong en organiseren activiteiten over heel Vlaanderen.

We zijn onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: 

  • T-birds voor 10- tot en met 14-jarigen    
  • T-squad voor 14- tot en met 18-jarigen    
  • Ctrl-T voor 18- tot en met 30-jarigen

Zoals je ziet werken we met overlappende leeftijden: als je 14 of tussen 16 en 18 bent, kan je kiezen in welke leeftijdsgroep je je het beste thuis voelt, of kan je zelfs naar activiteiten van beide groepen gaan.

Meer info vind je hier.

Logo

Find Your Voice

Katrien Eerdekens is een logopediste met een hart voor stem. Zij werkt voornamelijk met stemproblematieken bij beroepssprekers en -zangers alsook bij transgender personen. Ze begeleidt met veel passie transgender personen in de zoektocht naar hun nieuwe stemklank

Meer info vind je hier.

Wil je Katrien graag even in de ogen kijken? De video vind je hier.

Gendercoach Jamine

Gendercoach Jamine

Ik bied ondersteuning aan trans*, gendervariante en non-binaire personen bij het vinden van hun authentieke persoonlijkheid. Daarnaast zet ik me breed maatschappelijk in om sensibilisering en activering rond de genderthematiek te creëeren bij verschillende organisaties en binnen de bedrijfsculturen.

Coach voor trans*, gendervariante en non-binaire personen

https://gendercoach.be

E-mail: [email protected]

Bold Humans

Bold Humans

Bold Humans is een vegan, queer-oriented adult shop. We verkopen sex toys en gender affirming gear, maar geven ook workshops rond seksualiteit..

www.boldhumans.be

• E-mail: [email protected]

• Instagram, tiktok, facebook: @boldhumansadultstore

logo

Mens in verandering

Gert Kruitboch biedt volgende zaken aan: 
Trainen, coachen, video interactie begeleiding, faciliteren, supervise, leertherapie en (integratieve) therapie, verschillende rollen, met één constante, mensen begeleiden bij veranderprocessen.

Meer info vind je hier.

Gert licht het zelf graag even toe. De video vind je hier

logo

Haar-Lounge

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het dragen van haarwerk een emotionele rollercaster kan zijn. Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. Juist daarom werken wij enkel op afspraak om u de optimale ruimte en tijd te geven voor het vinden van een gepast haarwerk.

Meer info vind je hier.

Benieuwd wat Haar-Lounge voor jou kan betekenen? Kijk dan even naar deze video.

Outside-in

Outside-in

Buitensingel 86, 3920 Lommel

www.outside-in.be/

Styliste:

•Professioneel Kledingadvies (Kleur & Figuur/Stijladvies)

•Make-up workshop

•Personal shopping

•Make-over

•Fotoshoot

Kortom, alles om jouw transitie & zelfvertrouwen een stevige boost te geven!

Durf Stralen

Durf Stralen

Met Durf Stralen is het Valerie’s missie jou te helpen jouw innerlijke stralen naar buiten te brengen, ondersteund door hoe je eruit ziet.

Kleur- en stijladvies voor elke genderbeleving, garderobeplanning, personal shopping en styling voor fotoshoots.

Krommewegel 14, 9230 Wetteren

www.durfstralen.be

logo

Jafra

Larissa biedt in haar schoonheidssalon Ilaiza producten van Jafra aan. Haar contacteren doe je via [email protected]
In haar salon kan je verder ook terecht voor allerhande behandelingen.

Ontdek meer in deze video.

Lisas Store

Lisas Store

Bij Lisas Store kan je terecht voor alle tips en tricks over gelaat, lichaam-, handen en voeten verzorging maar ook niet te vergeten informatie rond make up en voedingssupplementen.  Er zijn verschillende consulenten die jou daarbij helpen. Dit doen ze op afspraak bij de mensen thuis met een workshop.
Meer info vind je hier.

Be In Balance

Be In Balance

Mijn LGBTQIA+ vriendelijke coachingspraktijk psychosociaal welzijn werkt parallel met psychologen (en na doorverwijzing door huisartsenpraktijken) en ondersteunt jong en oud met problematieken zoals : zelfacceptatie, laag zelfbeeld, suïcidale gedachten en automutilatie, burn-out en depressie, verslavingsproblematieken en eetstoornissen, relationele problemen, slachtoffer van (seksueel) geweld. Bij sommige van deze problematieken gebeurt de begeleiding uiteraard samen met andere hulpverleningsinstanties en komt men hier vooral voor de psychosociale ondersteuning. Het doel van een coachingstraject is om weer versterkt, gelukkig en positief in het leven te staan en terug verder te kunnen wanneer het minder goed of moeilijk gaat.

http://beinbalance.coach

e-mail : [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/beinbalance.coach

logo

Amnesty Internatinal

Amnesty International streeft de naleving van alle mensenrechten na. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is daarbij hun leidraad. Ze zijn een wereldwijde, onafhankelijke en onpartijdige organisatie van meer dan 7 miljoen mensen die opkomen voor een wereld waarin alle mensenrechten worden nageleefd.
 

Meer info vind je hier.

Pieter Cannoot

Pieter Cannoot

Pieter Cannoot is onderzoeker aan het Human Rights Centre van de UGent. Je kan bij Pieter terecht voor allerlei juridische vragen, van aanpassing van de geslachtsregistratie tot je recht als ouder na transitie. Wil je Pieter contacteren of heb je vragen dan vind je hier meer info.

Maak je liever direct even kennis met Pieter? Hij stelt zich graag even digitaal voor en dat filmpje vind je hier.

logo

GrandEleganza

GrandEleganza wil personen met een grotere schoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 42 t.e.m. maat 45. Alle modellen zijn zorgvuldig uitgekozen door zaakvoerster Purdy Bogaert die zelf schoenmaat 42.5 heeft en als geen ander de dagelijkse problemen kent die vrouwen met grote voeten ondervinden.

Meer info vind je hier.

logo

Danaë Trans-Missie

Danaë Trans-Missie maakt corrigerende onder- en badkleding voor mensen die, altijd of een enkele keer, zich in het uiterlijk van het andere geslacht willen verplaatsen. Omdat wij veel waarde hechten aan mens en milieu hebben wij er voor gekozen onze collectie in Nederland te vervaardigen van materialen geproduceerd in Europa. Alle producten worden discreet verzonden in verpakkingsmateriaal zonder logo's.

Meer info vind je hier.

T-Buddy

T-Buddy

Kun je als transgender of non-binair persoon een Buddy gebruiken?
Wil je zelf een Buddy zijn voor lotgenoten?

[email protected]

www.t-buddy.org

T-Buddy organiseert ook T-café, een praatcafé voor trans en non-binaire personen en hun partners, vrienden en aanhang.

T-Café vind elke 3de vrijdag van de maand plaats in Breughelstraat 31, 2018 Antwerpen