Mixed

Logo Mixed

Contact

Mixed
Demervallei 14
3200 Aarschot
België

1ste & 3de donderdag Mixedcafé
3de donderdag Instapmoment voor Mixedcafé
1ste & 3de woensdag Facebook-onthaal

Info

Er was eens...

... een groep jonge en enthousiaste mensen die vonden dat het hoog tijd werd dat er eens wat leven kwam in het holebi-jongerenleven in de omstreken van Aarschot - en verbaasd of niet, die kwam er - ze doopte zich "Mixed".

Mixed is een groep van jonge, spontane mensen die zich bezig houden met het jongeren-holebi-leven in de streek rond Aarschot tot en met 30 jaar. Mixed biedt naast vormingen ook allerlei leuke activiteiten en fuiven. Elke 1ste en 3de donderdag van de maand is er hun café in JC De Klinker. Maar mixed is vooral een groep toffe mensen waar iedereen welkom is. Het accent ligt vooral op jezelf kunnen zijn, vandaar ook hun slogan “Ik pas niet in vakjes…”.

Onthaal (1ste en 3de woensdag Facebookonthaal)

Weet je niet of je holebi bent, maar heb je wel eens gevoelens gehad voor iemand van hetzelfde geslacht waardoor je in de war geraakte? Of ben je er voor jezelf uit dat je holebi bent, maar is het moeilijk dit nu aan je omgeving te vertellen? Zou je graag aan een Mixed-activiteit willen deelnemen, maar is de gedachte om alleen naar een groep te komen waar je nog niemand kent te beangstigend?

Dan wil Mixed je graag helpen met haar onthaalwerking. In een strikt vertrouwelijk gesprek bieden onze onthaalmedewerkers je de mogelijkheid om je hart te luchten. Ze zijn geen professionele hulpverleners, maar gewoon holebi-jongeren met een luisterend oor. Een goed gesprek kan immers een vertrekpunt zijn om verder te gaan vanaf het punt waar je het even niet meer weet.

_

1ste en 3de donderdag Mixedcafé

Ben je WEL JONG maar NIET HETERO? 

Wij stellen ons graag even voor, wij zijn MIXED. Elke eerste en derde donderdag van de maand kan je iets komen drinken tijdens ons Mixedcafé in jeugdhuis De Klinker (Aarschot). Kom de Mixed-ambiance opsnuiven en leer andere jongeren kennen van jouw leeftijd! We zijn een groep jongeren die zich samen amuseren en Mixed is daar de ideale plaats voor. Niemand zal jou hier vreemd aankijken en Mixed biedt jou een plek om jezelf te zijn. Iedereen van harte welkom! 

1de donderdag Themacafé (bijvoorbeeld weerwolven, …)

3de donderdag Instapmoment voor Mixedcafé

Zou je graag naar ons Mixedcafé willen komen, maar is de gedachte om alleen naar een groep te komen waar je nog niemand kent te beangstigend? Dan wacht één van onze enthousiaste onthaalmedewerkers je op om 20u30 aan de fontein op de Grote Markt in Aarschot. We zullen eerst iets gaan drinken om met jou kennis te maken. Daarna kan je zelf beslissen of je mee naar ons Mixedcafé wil komen.

Kies je provincie

Klik op je provincie voor meer info over de verenigingen je buurt
kaartje

 

West-VlaanderenOost-VlaanderenAntwerpenBrusselVlaams-BrabantLimburg

Foto Mixed

Agenda