Boysproject

logo Boysproject

Contact

Boysproject
Appelmansstraat 12 bus 1
2018 Antwerpen
België
T: 03 293 95 90

Info

Boysproject is een sociale organisatie voor mannelijke en transgender sekswerkers in en rond Antwerpen, ook voor hen die dit af en toe doen.
Boysproject is een deelwerking van CAW Antwerpen en werkt samen met andere sociale organisaties voor sekswerkers in België.

Op woensdag tussen 14u00 en 21u00 kunnen (ex)sekswerkers in de drop in terecht voor een gesprek met een medewerker of met andere (ex)sekswerkers of gewoon om een tas koffie te drinken, samen iets te eten, te surfen op internet, een wasje te doen, swab2know-test,... Regelmatig worden er workshops georganiseerd. Er zijn gratis condooms en glijmiddel ter beschikking. Om de 14 dagen is er een dokter aanwezig; dan kan je je gratis en anoniem laten testen op HIV en SOA. Kijk op onze website www.boysproject.be voor de data.

Meerdere keren per week zijn medewerkers online (www.info4escorts.be) en op openbare plaatsen bereikbaar.

Voor een gesprek met een medewerker kan je ook een afspraak maken of gewoon aanbellen. Al onze medewerkers zijn gebonden aan het beroepsgeheim. Wat je tegen ons vertelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan anderen doorgegeven. Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op!

Kijk op onze website www.boyproject.be voor het volledige aanbod!

Kies je provincie

Klik op je provincie voor meer info over de verenigingen je buurt
kaartje

 

West-VlaanderenOost-VlaanderenAntwerpenBrusselVlaams-BrabantLimburg


Agenda