T'ser Standenmarkt

Welkom op de standenmarkt van de T'ser.

Kan je de tekst niet lezen? Schakel dan over naar lichte modus in jouw telefooninstellingen, of rechtsboven deze pagina op je computer.

logo

Transgenderinfopunt

Het TIP – dé plek voor al je vragen over het transgenderthema.
Gratis en anoniem: 0800 96 316 of [email protected]
Meer info en online afspraken vind je hier.

Wil je graag al even kennis maken met het team en wat ze voor jou kunnen betekenen? Een video vind je hier.

logo

IDEWE

Groep IDEWE bestaat uit IDEWE vzw - Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk (EDPBW) en IBEVE vzw - Experten in milieu en veiligheid. Voor preventie en welzijn op maat kan u rekenen op ons.

Meer info vind je hier.

Wil je graag wat meer weten hoe IDEWE er specifiek is voor trans en non-binaire personen op het werk? Je ontdekt het in dit filmpje.

 

logo

T-Jong

T-jong is een jeugdbeweging voor transjongeren van 10 tot en met 30 jaar. We zijn aangesloten bij Wel Jong en organiseren activiteiten over gans Vlaanderen.

We zijn onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: 

  • T-birds voor 10- tot en met 14-jarigen    
  • T-squad voor 14- tot en met 18-jarigen    
  • Ctrl-T voor 18- tot en met 30-jarigen

Zoals je ziet werken we met overlappende leeftijden: als je 14 of tussen 16 en 18 bent, kan je kiezen in welke leeftijdsgroep je je het beste thuis voelt, of kan je zelfs naar activiteiten van beide groepen gaan.

Meer info vind je hier.

Logo

Find Your Voice

Katrien Eerdekens is een logopediste met een hart voor stem. Zij werkt voornamelijk met stemproblematieken bij beroepssprekers en -zangers alsook bij transgender personen. Ze begeleidt met veel passie transgender personen in de zoektocht naar hun nieuwe stemklank

Meer info vind je hier.

Wil je Katrien graag even in de ogen kijken? De video vind je hier.

logo

Rainbowambassadors

Wij zijn een groep geëngageerde vrijwilligers die zich inzetten om een  LGBTQI+-beleid in de professionele seniorenzorg en mantelzorg te bevorderen. Wij ondersteunen zorgorganisaties, zorgteams, en senioren die opkomen voor een LGBTQI+ vriendelijk beleid in de seniorenzorg om te zorgen voor een veilige woonplek voor hen. Wij breiden dit geregeld uit naar de gehele ouderensector. Wij organiseren infosessies voor studenten die morgen het kader zullen uitmaken in deze centra.

Meer info vind je hier.

In dit filmpje leggen ze je graag zelf even uit waar ze zoal mee bezig zijn.

logo

Ertussenin

Wij zijn “ertussenin” de vereniging voor en door leden van de Bi+ gemeenschap. Wanneer je je als Bi+ identificeert kun je met nogal wat vooroordelen en misverstanden te maken krijgen. Vanuit onze persoonlijke ervaringen besloten we om zelf een groep op te starten, specifiek voor mensen die hun verhaal willen delen met anderen of meer informatie willen over wat dat betekent; Bi+.

Meer info vind je hier.

logo

Kartonnen Dozen

De enige lgbt-winkel in België: voor holebi's, transgenders, queers en al wie van hen houdt. Brick store (Draakstraat 34, Antwerpen) én online winkel.

Meer info vind je hier.

Geniet van dit fijne filmpje en proef even van het aanbod van Kartonnen dozen. De video vind je hier.

logo

GenderGender

GenderGender is een Identity shop en biedt gender coaching aan.

Meer info vind je hier.

In dit filmpje geeft GenderGender al een stukje van het aanbod prijs.

logo

IGVM

Het instituut beschermt en bevordert als federale overheidsinstelling de gelijkheid van vrouwen en mannen. 

Meer info vind je hier.

logo

Mens in verandering

Gert Kruitboch biedt volgende zaken aan: 
Trainen, coachen, video interactie begeleiding, faciliteren, supervise, leertherapie en (integratieve) therapie, verschillende rollen, met één constante, mensen begeleiden bij veranderprocessen.

Meer info vind je hier.

Gert licht het zelf graag even toe. De video vind je hier

logo

Haar-Lounge

Door onze jarenlange ervaring weten we dat het dragen van haarwerk een emotionele rollercaster kan zijn. Bij het vinden van een gepast haarwerk bieden wij een op maat gerichte en gepersonaliseerde aanpak in een discrete en huislijke sfeer zonder tijdsdruk. Juist daarom werken wij enkel op afspraak om u de optimale ruimte en tijd te geven voor het vinden van een gepast haarwerk.

Meer info vind je hier.

Benieuwd wat Haar-Lounge voor jou kan betekenen? Kijk dan even naar deze video.

Wel Jong

Wel Jong is een landelijk erkende jeugdvereniging die blijft verder bouwen aan de gelijkwaardige samenleving vanuit de kracht van jongeren, zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving.

Meer info vind je hier.

logo

Rainbow Cops Belgium

Rainbow Cops Belgium LGBT Police  is een vereniging zonder winstbejag (VZW) van politiefunctionarissen en van leden van het civiele personeel van de Belgische Geïntegreerde Politie, die zich betrokken voelen of gesensibiliseerd zijn door de LGBT-thematiek, of zelf deel uitmaken van deze doelgroep.

Meer info vind je hier.

logo

Jafra

Larissa biedt in haar schoonheidssalon Ilaiza producten van Jafra aan. Haar contacteren doe je via [email protected]
In haar salon kan je verder ook terecht voor allerhande behandelingen.

Ontdek meer in deze video.

logo

Lisa JDP

Lisa biedt allerlei producten aan van juwelen tot diamond paintings. Verder biedt ze ook workshops met de Jafraproducten aan.
Meer info vind je hier.

Benieuwd wat Lisa zoal in petto heeft? De video met een greep uit het aanbod vind je hier.

logo

Çavaria

Çavaria is de Vlaamse belangenverdediger van LGBTI-mensen en koepel van LGBTI-organisaties.

Meer info over Çavaria vind je hier.

Meer info over aangesloten verenigingen vind je hier.

logo

Amnesty Internatinal

Amnesty International streeft de naleving van alle mensenrechten na. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is daarbij hun leidraad. Ze zijn een wereldwijde, onafhankelijke en onpartijdige organisatie van meer dan 7 miljoen mensen die opkomen voor een wereld waarin alle mensenrechten worden nageleefd.
 

Meer info vind je hier.

Pieter Cannoot

Pieter Cannoot

Pieter Cannoot is onderzoeker aan het Human Rights Centre van de UGent. Je kan bij Pieter terecht voor allerlei juridische vragen, van aanpassing van de geslachtsregistratie tot je recht als ouder na transitie. Wil je Pieter contacteren of heb je vragen dan vind je hier meer info.

Maak je liever direct even kennis met Pieter? Hij stelt zich graag even digitaal voor en dat filmpje vind je hier.

logo

GrandEleganza

GrandEleganza wil personen met een grotere schoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 42 t.e.m. maat 45. Alle modellen zijn zorgvuldig uitgekozen door zaakvoerster Purdy Bogaert die zelf schoenmaat 42.5 heeft en als geen ander de dagelijkse problemen kent die vrouwen met grote voeten ondervinden.

Meer info vind je hier.

logo

Danaë Trans-Missie

Danaë Trans-Missie maakt corrigerende onder- en badkleding voor mensen die, altijd of een enkele keer, zich in het uiterlijk van het andere geslacht willen verplaatsen. Omdat wij veel waarde hechten aan mens en milieu hebben wij er voor gekozen onze collectie in Nederland te vervaardigen van materialen geproduceerd in Europa. Alle producten worden discreet verzonden in verpakkingsmateriaal zonder logo's.

Meer info vind je hier.