Çavaria start nieuwe belactie

Persoon houdt smartphone vast

Het is goed mogelijk dat je één van deze dagen opgebeld wordt door iemand namens çavaria. In mei starten we een nieuwe actie waarbij we mensen opbellen om hen te informeren over het werk dat wij doen rond de rechten voor LGBTI+ personen.

Waarom krijg ik een telefoontje?

Enerzijds willen we je vanuit çavaria graag informeren over onze werking en hoe we ons inzetten voor de LGBTI+ gemeenschap. We zijn daarbij ook benieuwd naar je mening over het werk van çavaria. Anderzijds willen we je graag op de hoogte brengen over de mogelijkheid om çavaria te ondersteunen als supporter.

Als supporter steun je onze werking duurzaam met een maandelijkse bijdrage. Deze maandelijkse steun geeft ons meer zekerheid over de inkomsten. Zo hebben we minder administratiekosten, waardoor er meer tijd en budget overblijft voor onze kerntaak: de strijd voor het welzijn, gelijke rechten en gelijke kansen van holebi, transgender en intersekse personen. Het is belangrijk dat we financieel sterk staan en onafhankelijk kunnen werken.

 

Van welk nummer krijg ik een telefoontje?

Het telefoonnummer dat hiervoor wordt gebruikt is 09-298 45 39.
De personen die je tijdens deze belactie aan de lijn kan krijgen zijn Laura, Fanny, Remco of Ken.
Heb je een oproep gemist van dit nummer, dan weet je hierbij waarom ze je probeerden te bereiken.

 

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen hierover? Of zit je met vragen over de werking van çavaria? Aarzel niet ons te contacteren via [email protected].