Çavaria heeft mij gebeld

Persoon houdt smartphone vast

Het is goed mogelijk dat je één van deze dagen opgebeld wordt door iemand namens çavaria. Als donateur kan je bijvoorbeeld een telefoontje ontvangen om te vragen of je nog tevreden bent. Ook als je nog geen donateur bent, kan je gebeld worden als je eerder al interesse toonde in onze werking.

 

 

Waarom bellen we je?

Als je çavaria of Lumi steunt of steunde met een (maandelijkse) gift, is het mogelijk dat je een telefoontje krijgt. De persoon die jou opbelt heeft een goed beeld op hoe jij de werking steunt of steunde, en wilt hier graag meer over weten. Zo leren wij onze donateurs beter kennen, en is het voor jou ook mogelijk om je ervaringen met ons te delen.

Als je çavaria nog niet steunt is het ook mogelijk om opgebeld te worden. Indien je interesse vertoonde in één van onze activiteiten en daarbij je gegevens achterliet, kan je opgebeld worden. Daarmee willen we jou alle mogelijke info aanreiken om een weloverwogen beslissing te maken om ons al dan niet te steunen.


Hoe weet ik dat het çavaria is die je belde?

De persoon die je opbelt namens çavaria belt steeds via het telefoonnummer 09-2964467. Bel je naar dit nummer, dan hoor je een gespreksbandje van çavaria.

Is dat het geval, dan ben je alvast gerust. Indien je al eerder een gift deed aan çavaria of Lumi, dan hebben we een goed beeld van hoe jij onze werking steunt en beschikken we over specifieke gegevens. Een andere partij kan deze gegevens op geen enkele manier bezitten.

Als je çavaria of Lumi nog niet steunt dan heb je eerder al interesse getoond in de activiteiten van çavaria. Bijvoorbeeld via een invulformulier op de website op onze website. Indien dit het geval is en je jouw gegevens achterliet, hoef je je geen zorgen te maken: dan bellen we je op om je meer informatie te geven over onze werking.

 

Toch nog twijfels?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Is er iets dat je dwarszit? Bel ons even op het nummer 09 223 69 29 of mail ons via [email protected].