Lidgeld

persoon met regenboogvlag

1+1=3

Het lidgeld bedraagt € 30 per jaar. Daarmee ben je lid van çavaria, maar desgewenst ook van je regio en - als jongerengroep - van Wel Jong.

Aansluiten bij meerdere regionale koepels

Indien je vereniging een werking heeft in verschillende provincies, is het uiteraard ook mogelijk aan te sluiten bij de verschillende regionale koepels. In het standaard lidgeld van €30 is de aansluiting bij één regionale koepel voorzien. Per extra aansluiting bij een regionale koepel wordt €15 extra lidgeld gevraagd.

Geen inkomsten?

Verenigingen zonder inkomsten kunnen een uitzondering vragen om niet te hoeven betalen. Dit gebeurt na ontvangst van de factuur via een mail gericht aan çavaria.

Aansluiten na 1 september

Indien je vereniging aansluit na 1 september, wordt het lidgeld pas het volgende jaar geïnd.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt, maak dan gerust een afspraak met de bewegingsmedewerker van jouw regio of stuur een mailtje naar [email protected] Zij werken geregeld vanuit het regionale regenbooghuis. Zo kan je hen makkelijk ontmoeten in jouw regio.

Door lid te worden van çavaria zorg je mee voor een sterke holebi- en transgenderbeweging en heb je mee inspraak in het beleid. Bovendien biedt een lidmaatschap heel wat praktische voordelen:

  • een gratis verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand van je vrijwilligers

  • gratis gebruik van het vormingsaanbod, ondersteuning en overleg

  • een ZiZo en çavariapas voor elke aangesloten vereniging

  • bekendmaking vereniging en activiteiten

Meer info i.v.m. de Algemene Vergadering, het Intern Reglement en de statuten van çavaria vind je op de pagina van de Algemene Vergadering