Word vrijwilliger op Sparkle!

Sparkle 2023

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om een handje te helpen tijdens Sparkle 2024!

Voor we meer info geven over de verschillende shiften geven we jou graag wat meer zicht op wat jij van ons kan verwachten.

Kom je een handje toesteken dan krijg je van ons: een toegangsticket, 10 drankbonnetjes en gratis vestiaire. Verder voorzien we versnaperingen voor alle helpende handen en een maaltijd voor wie komt opbouwen. We staan ook in voor jouw verplaatsingsonkosten. 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende shiften tijdens Sparkle. 

Weet je na het lezen van de beschrijvingen niet goed wat je wil doen of heb je bijkomende vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via [email protected]

Schrijf alvast de avond van 17 januari in jullie agenda, dan nodigen we jullie graag uit voor een informele briefing. 

  Opbouw

  Tijdens de opbouw shift breng je samen met het Sparkle team alles in orde om er een fantastisch feest van te maken! Dit kan gaan over het aanbrengen van decoratie, signalisatie, de fotomuur opbouwen, de chill-out zone inrichten, de theaterzaal klaarzetten en nog veel meer!

  Voor de awardshow begint nodigen we iedereen uit voor een hapje, drankje en een babbel tijdens de receptie. We zoeken helpende handen die zich vooral ontfermen over het bedienen van de aanwezigen. Tijdens deze shift zal je instaan voor het uitschenken van dranken achter de toog en aanvullen van hapjes.

  Kies je voor inkom/scanning dan ben je ofwel verantwoordelijk voor het verkopen van tickets aan de deur en sta je in voor mensen te ondersteunen van wie het ticket niet scant. Ofwel ben je verantwoordelijk voor het scannen van de tickets aan de ingang.

  Wil je graag verantwoordelijk zijn voor het verkopen van drankbonnen? Dan sta je niet alleen. Samen met een andere vrijwilliger zorg je ervoor dat niemand dorst moet lijden!  

   VVO of Safe(r) Space

   Wil jij er graag mee voor zorgen dat Sparkle een veilige(re) vertrouwde omgeving (VVO) of safe(r) space kan zijn? Dan ben jij de persoon die we nodig hebben voor ons VVO team!

   Je kan ervoor kiezen om VVO-walker te zijn, dan ben je het eerste aanspreekpunt voor de aanwezigen. Je houdt ook mee een oogje in het zeil en waakt erover dat niemand zich onwel voelt. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar als duo.

   Kies je ervoor om in te staan voor de 'door policy'? Dan ben jij onze eerste kracht die ervoor zorgt dat Sparkle een leuk feest kan zijn voor iedereen. Je staat namelijk in voor het informeren van alle aanwezigen over de richtlijnen die wij hanteren om de safe(r) space te bewaken.   

   Ben jij een echte people person en wil je instaan voor de ontvangt van onze artiesten, hosts en andere medewerkers? Zie je snel werk en kan je zelfstandig aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor onze backstage zone te onderhouden!

   Steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het niet erg om wat materiaal te verplaatsen? Dan ben jij misschien wel de extra hulp die we zoeken om de theaterzaal terug in hun originele staat te zetten!

   Sluit jij graag het feest af en ruim je graag het feest op? Dan ben je meer dan welkom om samen met ons de concertzaal op te ruimen! Kuisen komt er niet aan te pas, maar wel: signalisatie en affiches verwijderen, materiaal verzamelen en naar buiten brengen…