T-day 2018

Op zondag 11 november 2018 is het weer zo ver: de T-Day! Dé trefdag voor trans*personen en hun omgeving. Het thema van deze 7e editie is ‘thuis bij elkaar’ want de T-Day is een plaats waar we ons allen thuis bij elkaar kunnen voelen, onszelf kunnen zijn en elkaar kunnen vinden.
We beginnen de dag met ruimtes waar je anderen kan ontmoeten waar je een deel van je identiteit mee deelt en hierover kan uitwisselen. Daarna kan je uit heel wat workshops kiezen met thema’s van wetgeving tot logopedie. Er zijn trouwens ook workshops voor jongeren en de omgeving van trans*personen.
Doorheen de dag kan je je licht opsteken bij informatiestandjes en experts uit verschillende vakgebieden. Je vindt er info over alles gaande van literatuur, gezondheid en veiligheid, tot waar je de dichtstbijzijnde trans*vereniging in jouw buurt kan vinden.
We voorzien ook weer een stille ruimte waar je je even kan terugtrekken uit de massa, zorgen voor een buddysysteem zodat niemand alleen hoeft te komen naar T-Day, en organiseren op het einde van de dag (om 17u15) een heuse ‘All Bodies Welcome’-modeshow, mét receptie.

De T-Day vindt plaats in De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen.

Nieuw concept: After-T!
Nieuw dit jaar organiseren we ook na de T-Day 5 zaterdagen een ontmoetingsmoment in elke Vlaamse provincie. De Regenbooghuizen slaan hiervoor de handen in elkaar met de lokale trans*verenigingen. Hieronder vind je alvast terug wanneer je waar terecht kan voor een drankje en een leuke babbel:
17/11 in Limburg
24/11 in Oost-Vlaanderen
8/12 in West-Vlaanderen
15/12 in Antwerpen
5/1 in Vlaams-Brabant

Vragen? Contacteer Cathy via [email protected] of op 09-223 69 29.

Meer info over de workshops en inschrijfformulier volgt!


Dagplanning

09u00-09u30              onthaal met drankje en babbel 
09u45-10u45              inleiding
11u00-12u30              workshops blok 1
12u30-13u45              lunch met broodjes
13u45-15u15              workshops blok 2
15u15-15u45              pauze
15u45-17u15              workshops blok 3
17u15-19u00              receptie + “All Bodies Welcome” modeshow

doorlopend                  kledingruil + standenmarkt (10u - 16u)

*Locatie: De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen
*Wanneer: zondag 11 november 2018.
*Prijs: Gratis inkom. Koffie, thee, fruitsap en water worden voorzien, alsook een lekkere broodjeslunch. Allergieën kan je doorgeven via het inschrijvingsformulier.
*Kleedruimtes: Er is een kleedruimte voorzien voor mensen die zich bij aankomst nog graag willen omkleden. Kom zeker op tijd en vraag naar de kleedruimte aan het onthaal. Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder. 
*Buddysysteem: Heb je geen zin om helemaal alleen naar T-Day te komen? Wil je je laten vergezellen door één van onze buddies op workshops en infostandjes? Geef dat dan aan op het inschrijvingsformulier.
*Toiletten: de toiletten op de T-Day zijn volledig genderinclusief. 
*Toegankelijkheid: De Studio is volledig rolstoeltoegankelijk. Heb je nood aan een gebarentolk of begeleider? Geef dat dan aan op het inschrijvingsformulier en we nemen contact me je op.

Nog vragen? Mail Cathy via [email protected]

 

Inschrijving

Mijn gegevens
Gelieve elke deelnemer afzonderlijk in te schrijven.
Broodjesmaaltijd
Kleding
Toegankelijkheid
Iemand die me ’s ochtends onthaalt en mee naar mijn workshops gaat.
Workshops