T-day 2016

Op zaterdag 5 november 2016 organiseert çavaria ism Het Roze Huis-çavaria Antwerpen alweer een T-Day, dé trefdag voor trans*personen en hun omgeving. Dit jaar vieren we de 5e verjaardag van de T-Day met een mooie, grotere locatie in hartje Antwerpen, meer workshops, meer dialoog en meer ontmoeting. Kortom, niet te missen!

Verwacht je aan een brede waaier aan workshops voor transpersonen zelf en voor hun omgeving. We verwelkomen verschillende professionele experts die op jullie vragen ingaan tijdens een face-to-face ‘speeddate’. Een heuse standenmarkt informeert jullie over de verschillende trans*- en koepelverenigingen, stijl- en make-uptips, binders, genderneutraal speelgoed en de nieuwste boeken. Zie onderaan voor een uitgebreide beschrijving van de workshops. 
 
*Locatie: De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen
 
*Prijs: Om zo toegankelijk mogelijk te blijven, is er geen inkomprijs. Koffie, thee en water worden voorzien, alsook een broodjeslunch. 
 
*Kleedruimtes: er is een kleedruimte voorzien voor mensen die zich bij aankomst nog graag willen omkleden. Vraag naar de kleedruimte aan het onthaal, onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder. 
 
*Kinderprogramma wordt gedurende de hele dag voorzien.
 
*Toiletten: de toiletten op de T-Day zijn volledig genderneutraal. 
 
 
*Toegankelijkheid: De Studio is momenteel nog niet rolstoeltoegankelijk. De standenmarkt en ontmoetingsplaats kunnen bereikt worden, maar de workshoplokalen vinden op de 1e verdieping plaats. Er zijn plannen om een lift te installeren, maar die zal pas volgend jaar afgewerkt zijn. Wil je graag met je rolstoel naar de T-Day komen? Geef dit hieronder aan en we nemen verder contact met je op. Heb je nood aan een doventolk of begeleider? Geef dat dan eveneens hieronder aan en we nemen verder contact me je op
 
DAGPLANNING
 
09u30 - Onthaal
10u00 - Inleiding
10u45 - Workshops Blok 1
12u15 - lunch + sofagesprek
13u30 - Workshops Blok 2
15u00 - Pauze 
15u30 - Workshops Blok 3
17u00 - Receptie + concert 
18u00 - Einde
 
 
*De inschrijvingen zijn afgesloten.