Bcurious

bcurious

Op zondag 30 september 2018 vindt de tweede editie van B Curious plaats, hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit. In samenwerking met Holebihuis Vlaams-Brabant en Wel Jong Niet Hetero organiseert de Werkgroep Bi van çavaria een brede waaier aan werkwinkels die ervoor zorgen dat er voor elk wat wils is op B Curious, ongeacht je seksuele oriëntatie of genderidentiteit.

Je kan in alle vrijheid het gesprek aangaan rond zelfontdekking en -aanvaarding, relatievormgeving,… Activisme, privileges en zichtbaarheid in de brede samenleving en binnen de regenbooggemeenschap komen ook aan bod.

Ben je nog een NewBi? We voorzien de nodige introductiemomenten, dus neem zeker deel! Ben je lid van een holebi- of transgendervereniging en weet je vaak niet goed hoe je bi-personen kan bereiken? Ook dan ben je bij B Curious aan het juiste adres.

Het idee achter B Curious is voortgevloeid uit de nood aan meer informatie rond biseksualiteit, seksuele fluïditeit en queer als seksuele oriëntatie, en de goesting van de bestaande bi-verenigingen (Ertussenin, Dubbelzinnig en All Bi) en de Werkgroep Bi van çavaria om de grotere bi+ community in Vlaanderen te ontdekken. Je hoeft niet zelf bi+ te zijn; iedereen is van harte welkom!

Voor meer info over B Curious kan je altijd contact opnemen met Michael Van Roosbroeck ([email protected]).

Dagplanning

09u30-10u30             onthaal 
10u30-11u00             plenaire inleiding
11u00-12u30             workshops blok 1
12u30-13u30             lunch met broodjes
13u30-15u30             workshops blok 2
15u30-17u00            poetry slam + bi quiz + slotwoord
17u00-19u00             receptie @ Holebihuis Vlaams-Brabant (Diestsesteenweg 24 – 3010 Leuven)

 

Workshops