Educatief pakket: Lou in het herfstbos

Cover educatief pakket Lou in het herfstbos

Het derde Lou-boek van Kathleen Amant ligt in de winkelrekken. 'Lou in het herfstbos' is het ideale kleuterboek voor het najaar. Çavaria ontwikkelde samen met BOS+ een educatief pakket waar kleuterleerkrachten mee aan de slag kunnen.

De kleuterboekenreeks Lou geeft de diverse realiteit weer zoals ze is, zonder er een boom over op te zetten. Het zijn geen boekjes over diversiteit maar diversiteit zit er als vanzelfsprekend in verweven. Het derde boekje in de reeks focust op het herfstbos. Het educatief pakket biedt kleuterleerkrachten allerhande methodieken en activiteiten om het met de kleuters over het bos te hebben. Perfect om te combineren met een boswandeling.

Wie graag rond het thema diversiteit werkt in de klas kan terecht in het educatieve pakket bij 'Lou op weg naar school'. Veel van de methodieken die daar worden aangereikt kan je ook gebruiken bij 'Lou in het herfstbos'.

Heb je nog vragen over Lou of de educatieve pakketten? Neem dan contact op met het onderwijsteam van çavaria. Heb je zelf leuke educatieve ideeën om met 'Lou in het herfstbos' aan de slag te gaan? Laat het ons zeker weten!

Copyright afbeelding: Clavis Uitgeverij