Nieuws

Gelukkige vaderdag Silvie

Lesmateriaal lagere school rond transgenderthema bij 'Gelukkige VADERdag, Silvie'

In 'Gelukkige VADERdag, Silvie' van Brigitte Minne is de papa van Zita transgender. Het boek is de ideale springplank om het thema transgender in de klas te introduceren. Çavaria ontwikkelde gratis lesmateriaal om mee aan de slag te gaan in de 2de en 3de graad van het lager onderwijs.

Vacature | Medewerker events (50%)

Çavaria zoekt een deeltijds eventmedewerker voor de organisatie van eigen events als SPARKLE, de Algemene Vergadering en het jaarlijks congres. Daarnaast is deze persoon ook verantwoordelijk voor de organisatie van sensibiliserende acties en campagnes op events van derden.

Nieuw kleuterboek 'Lou viert carnaval'

Na het succes van het eerste boek 'Lou op weg naar school' stellen çavaria en auteur Kathleen Amant met trots 'Lou viert carnaval' aan jullie voor. Ook in dit tweede Lou-boek wordt diversiteit als een vanzelfsprekendheid behandeld.

Çavaria reikt Lifetime Achievement Awards uit aan alle holebi’s, transgenders en hun medestanders

Çavaria vierde zaterdagavond haar 40-jarig bestaan met SPARKLE, een show en party in de vooruit. De koepel van meer dan 120 Vlaamse en Brusselse verenigingen reikte naar jaarlijkse gewoonte Çavaria Awards uit.

Prettige feesten en tot volgend jaar!

Tijdens de eindejaarsperiode sluit çavaria even haar deuren. Je kan ons terug bereiken vanaf 2 januari.
Kijk je op tegen de feestdagen? Of weet je niet waar je terecht kan? De Holebifoon staat voor je klaar met een luisterend oor en helpt je op weg.

Pagina's