Maak van T-day 2020 een succes

T-day

Stagiair (x/v/m) die weet van aanpakken.

Op 28/11/20 is het weer zover: T-day. We zoeken een stagiair (x/v/m) die van deze dag mee een succes wil maken voor alle trans* personen en hun omgeving.

Als stagiaire ga je aan de slag om van T-day 2020 terug een succes te maken. Daarvoor...

  • werk je samen met de enthousiaste vrijwilligers van de werkgroep.
  • denk je mee na over workshops en thema's die relevant zijn voor trans*personen.
  • zet je al je communicatieskills in om deelnemers warm te maken voor het event.
  • voorzie je "het sausje" over het programma zodat we er jaren later nog over praten.
  • mag je rekenen op de ondersteuning en kennis van Davide, onze bewegingsmedewerker die het thema Trans verder uitbouwt.
  • engageer je je in de periode maart-december of september-december 2020.

T-day 2019 was hartverwarmend!

Je vind alle informatie over de editie van vorig jaar op https://cavaria.be/Tday

Wie komt in aanmerking voor een stageplaats?

Stages worden geselecteerd op een match tussen de leerdoelen, competenties en verwachtingen van de student en de noden van de organisatie.  Hiervoor vindt steeds een kennismakingsgesprek plaats.  

De voorkeur gaat uit naar stages van langere duur (2 tot 6 maanden), waarbij de stagiair minstens 3 werkdagen op de werkvloer aanwezig is. Dit om voldoende diepgang en continuïteit te kunnen bieden.  Voor specifieke opdrachten kan hier een uitzondering voor gemaakt worden (vb. ontwikkelen van een product, ...).

Wat bieden we aan?

In een stage krijgen studenten steeds een zelfstandige opdracht, klein of groot, naargelang de verwachtingen van de studierichting en het studieniveau. De eindverantwoordelijkheid blijft uiteraard liggen bij de verantwoordelijke medewerker. Hiernaast kunnen ze naar wens kennismaken met de organisatie, meegaan naar interne of externe meetings, ...

Een stagiair draait mee in de organisatie net zoals de professionele medewerkers, en worden beschouwd als een volwaardig teamlid. Een stagiair volgt de afspraken qua uurregeling en aanwezigheid volgens het arbeidsreglement van de organisatie, als kennismaking met het werken in een organisatie of bedrijf. Elke stagiair krijgt ook een eigen emailadres en laptop.

Çavaria zorgt voor de volgende begeleiding voor stages:

  • Intakegesprek en outtakegesprek met bepalen en evalueren van leerdoelen en opdracht
  • Taakbegeleiding en coaching min. 1 uur/week
  • Evaluatie en/of tussentijds gesprek met de onderwijsinstelling

De organisatie engageert zich om alle  kosten eigen aan de stage op zich te nemen (verplaatsingen, kosten verbonden aan de opdracht, ...). Çavaria biedt geen betaalde stageplaatsen of internships aan.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan even contact op met [email protected] of bekijk de openstaande stage-vacatures op https://cavaria.be/vacatures