E-learning platform KliQ

e-learning

Ook KLIQ zet volop in op digitalisering. KLIQ Academy is het E-learning platform van KLIQ! Je vindt er allerlei online leermodules rond LGBTI-thema's. Op deze pagina vind je alvast een overzicht van de beschikbare modules! 

LGBTI 101

LGBTI 101

Waarvoor staat LGBT? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat betekent dat nu net? Kortom: een goede start om bij te leren over het thema!

Basisvorming gender en seksuele diversiteit

Na deze e-learning rock jij de termen LGBTI als een pro, weet jij de in’s en out’s van gender en gendernormen, én ken jij het recept van de genderkoek uit je hoofd!

foto van twee handen die een uitgeknipt regenbooghart vasthouden
foto van een patiënt en een art

Hoe ondersteun je LGBTI-cliënten in de hulpverlening?

Denk jij dat een neutrale aanpak het beste is als hulpverlener? Voor holebi, transgender en intersekse (LGBTI) personen voelt dit niet zo. Zij zoeken bewust LGBTI-vriendelijke hulpverleners op, omdat ze het idee hebben nooit volledig zichzelf te kunnen zijn of al eens een negatieve ervaring hadden. Wil jij als hulpverlener (nog) toegankelijker zijn voor LGBTI-personen en jouw hulpverlening (nog) inclusiever maken? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

De geschiedenis van çavaria

Vraag je je soms af hoe çavaria eigenlijk is begonnen? Hoe alles is geëvolueerd? In deze e-learning module leer je over de geschiedenis van çavaria. Vier video’s nemen je mee van de jaren 50 tot nu. Veel leerplezier!  

 

De geschiedenis van çavaria
persoon met lang donkere krullend haar zit neer in een zwart leren zetel, tegenover hen zit iemand met kort haar en grote zilverkleurige oorringen

Omgaan met slachtoffers van LGBTI-haatmisdrijven

Met de e-learning ‘omgaan met slachtoffers van LGBTI-misdrijven’ willen we handvaten bieden aan iedereen die in aanraking komt met LGBTI-slachtoffers. Op die manier kunnen die de aangiftebereidheid mee helpen verhogen.

Brochure: hoe start ik een LGBTI-netwerk op?

Leer je graag bij over het belang van een netwerk op de werkvloer? Over hoe je zo een netwerk kan uitbreiden en krachtig maken? Dan kan je terecht bij onze toolkit over een netwerk van LGBTI-personeelsleden. Veel leerplezier! 

 

Brochure- hoe start ik een LGBT-netwerk op?
alles wat je altijd al wilde weten over holebi en transgender personen

Alles wat je altijd al wilde weten over holebi's en transgender personen

Wil je graag meer te weten komen over wat er allemaal achter de stereotypes zit rond holebi’s en transgender personen? Doe dan deze e-learning en leer bij over de realiteit van seksuele en genderdiversiteit op een interactieve manier.  

Personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer

Hoe zet je je HR-beleid in om een meer inclusieve werkomgeving te creëren? Wil je graag leren hoe je meer divers kan rekruteren en onbewuste vooroordelen doorbreken? Bekijk dan zeker deze module over personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer.  

 

personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer
hire me KliQ

Hire me  

Kan jij je voorstellen hoe het is om als trans vrouw een job interview te doen? In deze e-learning stap je in de schoenen van Samira, een 25-jarige trans vrouw. Je bereid je voor op het job interview van straks. Succes!