E-learning platform KliQ

e-learning

Ook KLIQ zet volop in op digitalisering. KLIQ Academy is het E-learning platform van KLIQ! Je vindt er allerlei online leermodules rond LGBTI-thema's. Op deze pagina vind je alvast een overzicht van de beschikbare modules! 

LGBTI 101

LGBTI 101

Waarvoor staat LGBT? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat betekent dat nu net? Kortom: een goede start om bij te leren over het thema!

De geschiedenis van çavaria

Vraag je je soms af hoe çavaria eigenlijk is begonnen? Hoe alles is geëvolueerd? In deze e-learning module leer je over de geschiedenis van çavaria. Vier video’s nemen je mee van de jaren 50 tot nu. Veel leerplezier!  

 

De geschiedenis van çavaria
omgaan met slachtoffers van LGBTI haatmisdrijven

Omgaan met slachtoffers van LGBTI-haatmisdrijven

Met de e-learning ‘omgaan met slachtoffers van LGBTI-misdrijven’ willen we handvaten bieden aan iedereen die in aanraking komt met LGBTI-slachtoffers. Op die manier kunnen die de aangiftebereidheid mee helpen verhogen.

Brochure: hoe start ik een LGBTI-netwerk op?

Leer je graag bij over het belang van een netwerk op de werkvloer? Over hoe je zo een netwerk kan uitbreiden en krachtig maken? Dan kan je terecht bij onze toolkit over een netwerk van LGBTI-personeelsleden. Veel leerplezier! 

 

Brochure- hoe start ik een LGBT-netwerk op?
alles wat je altijd al wilde weten over holebi en transgender personen

Alles wat je altijd al wilde weten over holebi's en transgender personen

Wil je graag meer te weten komen over wat er allemaal achter de stereotypes zit rond holebi’s en transgender personen? Doe dan deze e-learning en leer bij over de realiteit van seksuele en genderdiversiteit op een interactieve manier.  

Personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer

Hoe zet je je HR-beleid in om een meer inclusieve werkomgeving te creëren? Wil je graag leren hoe je meer divers kan rekruteren en onbewuste vooroordelen doorbreken? Bekijk dan zeker deze module over personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer.  

 

personeelsbeleid en de inclusieve werkvloer
hire me KliQ

Hire me  

Kan jij je voorstellen hoe het is om als trans vrouw een job interview te doen? In deze e-learning stap je in de schoenen van Samira, een 25-jarige trans vrouw. Je bereid je voor op het job interview van straks. Succes!