Algemene Vergadering 10 maart 2018

Op zaterdag 10 maart 2018 vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering (AV) van çavaria plaats. We nodigen jullie graag uit om hiervoor leden-deelgenoten af te vaardigen.

Datum en locatie van de AV

De AV vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 in de gebouwen van Syntra Antwerpen, Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem van 10 tot 17 uur.

Het gebouw van Syntra Antwerpen ligt naast het station van Antwerpen-Berchem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op dezelfde dag vindt ook de Inspiratiedag voor verenigingen plaats. In verschillende gratis workshops kan je als vrijwilliger in een vereniging ideeën opdoen, netwerken en informatie verkrijgen m.b.t. tot de werking van de vereniging, en je eigen rol hierin (zelfzorg als vrijwilliger, gebruik van social media, vrijwilligers werven enz.).

Hiernaast zijn er terug voorbereidende workshops voor de Algemene Vergadering, waarin stemadvies gegeven wordt aan de leden van de plenaire zitting.

Als AV-lid kan je deelnemen aan volgende voorbereidende workshops:

·        Financiën

·        Jaarverslag/jaarplan

·        Introductiesessie Algemene Vergadering
 

Meer info en de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze workshops, vind je hier.

 

Programma-overzicht

10u onthaal 
10u30-12u30 workshops deel 1 (6 inspirerende workshops) 
12u30-13u30 lunch 
13u30-15u workshops deel 2 (3 inspirerende workshops; 3 workshops ter voorbereiding van de AV) 
15u-15u15 pauze om te wisselen van workshop 
15u15-16u45 plenaire Algemene Vergadering / netwerkdrink voor niet-AV-leden
17u afsluitende drink in Den Draak

Gegevens van kandidaat leden-deelgenoten terugbezorgen

Nieuw dit jaar is dat jullie als aangesloten vereniging recht hebben op de afvaardiging van maximaal 5 leden-deelgenoten voor de Algemene Vergadering van çavaria. Leden-deelgenoten zijn dus de afgevaardigden van jullie vereniging voor onze Algemene Vergadering.

Het voordragen van de nieuwe kandidaat leden-deelgenoten kan je volledig online afhandelen. Je krijgt op het e-mailadres van je vereniging daarvoor een specifieke e-mail toegestuurd die een unieke link bevat.

Bij problemen contacteer je Eveline via 09/223 69 29 of via [email protected].

De gegevens moeten ons ten laatste op dinsdag 23 januari 2018 bereiken. De vrijdag erna versturen wij immers de officiële individuele uitnodigingen naar de nieuw voorgedragen leden-deelgenoten.

Instructies online ingeven

1.      Zoek in je mailbox de gepersonaliseerde e-maillink die je van ons toegestuurd kreeg.

2.      Vul je eigen contactgegevens in (zelfs al ben je zelf geen lid-deelgenoot), zodat we je, in geval van onduidelijkheid, kunnen contacteren.

3.      Vul de gegevens in van alle leden-deelgenoten die je wil voordragen voor het werkjaar 2018, zowel nieuwe als deelnemers die vorige jaar al naar de AV kwamen. Leden-deelgenoten die vorig jaar aanwezig waren op onze AV, vind je ter informatie terug op de lijst als bijlage.

4.      Elke vereniging en elke vrijwilligerswerkgroep binnen çavaria heeft recht op maximaal 5 leden-deelgenoten.

5.      Op de AV wordt opnieuw de Prijs van het Hart gekozen en uitgereikt aan de vereniging die in 2017 de origineelste en meest hartverwarmende activiteit organiseerde. Indien jullie een activiteit willen nomineren, moet een korte beschrijving ervan op het online formulier worden ingevuld.

Belangrijk

1.      Bezorg de datum en uren van de AV nu al aan de voorgedragen leden-deelgenoten uit je vereniging.

2.      De agenda van de AV wordt definitief vastgelegd op de Raad van Bestuur van çavaria op zaterdag 17 februari 2018. Bezorg extra agendapunten voor de AV ten laatste op woensdag 7 februari 2018 aan [email protected].

3.      Nieuwe leden-deelgenoten kunnen enkel aanvaard worden indien ze zelf aanwezig zijn op de AV. Zij kunnen dus geen volmacht geven. Ze kunnen ook geen volmacht dragen van een ander lid-deelgenoot.

4.      Leden-deelgenoten die vorig jaar aanwezig waren, kunnen wel vertegenwoordigd worden door een volmacht voor de AV 2018. Je moet hen wel nog steeds invoeren als kandidaat.